Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2009

Αυτιάς, ο Θεός του γιαουρτώματος!

Επειδή υπάρχει περίπτωση να νομίζετε ότι το μόνο που κάνω είναι η μεταφορά ενός εμετικού διαλόγου ανάμεσα στον Αυτιά και στον Ζορό, ενημερώνω το φιλοθεάμον κοινό ότι πρόκειται για διάλογο – συνέντευξη ανάμεσα σε Αυτιά και Ψωμιάδη ο οποίος τη πρώτη μέρα έγινε ζωντανά και τις επόμενες δυο έγινε με τον Αυτιά να κουβεντιάζει με την κονσέρβα… Δείτε και θα καταλάβετε.

Σχόλιο δεν κάνω, δεν δύναμαι κύριε πρόεδρε…



Για επιστροφή στην κεντρική σελίδα της υποκειμενικής ενημέρωσης πατήστε εδώ.

7 σχόλια:

πρκλς είπε...

Βρήκα τι θα γίνω όταν μεγαλώσω:
Θα γίνω Αυτιάς στη θέση του Αυτιά!!!

O Σχολιαστής είπε...

Περίκαλε! Τέτοιων προσωπκοτήτων το κενό, δύσκολα μπορεί να αναπληρωθεί. Από την άλλη βέβαια, αν σου αρέσει το γιαουρτάκι είναι μια βέβαιη λύση!!!! :)

Vassilis είπε...

τώρα θέλουν κόψιμο τ'αυτιά του ή δεν θέλουν;

Yannis Zabetakis είπε...

http://www.skai.gr/articles/news/views/%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%BA%CF%85%CE%BA%CE%BB%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B5%CF%82%CF%83%CF%85%CE%BD%CE%B5%CE%BD%CF%84%CE%B5%CF%8D%CE%BE%CE%B5%CE%B9%CF%82/

χοχοχο

O Σχολιαστής είπε...

@Βασίλη
Ειλικρινά δεν μπορώ να σκεφτώ τι πρέπει να κάνουν στα αυτιά του Αυτιά... Τράβηγμα, κόψιμο, γιαούρτωμα, απόλυση;

@ Γιάννη
Με τόση ανακύκλωση μήπως είναι Ο.Π.;

Heliotypon είπε...

Καλά, οι μουνίτσες "γλάστρες" παίρνουν προγράμματα, εκπομπές, ρόλλους κ.α. όταν "κάτσουν" στους άρχοντες των καναλιών. Οι αυτιάδες ΠΩΣ παίρνουν εκπομπές και μάλιστα σημαντικές;

O Σχολιαστής είπε...

@Heliotypon
Γλύφωντας. Τους πάντες. Από τον Κυριακού μέχρι και τον τύπο που βγάζει φωτοτυπίες στο εμπορικό κέντρο που στεγάζει τον ΑΝΤ1. Σου το λέω γιατί έχω υπάρξει αυτός ο τύπος!!! Και σιχτιρίζω εαυτόν γιατί πραγματικά έχω βρεθεί με γιαουρτάκι στο χέρι και τον Αυτιά απέναντι και αντί να του το ρίξω, κάθισα και το έφαγα ο μαλάκας. Πείνα Πουτάνα!