Παρασκευή 21 Μαΐου 2010

Το κίνημα της κόρνας

Πληροφορούμαι, μάλλον καθυστερημένα, για την ύπαρξη του κινήματος της κόρνας. Το κίνημα της κόρνας, λέει, έχει να κάνει με την αύξηση των κορναρισμάτων αποδοκιμασίας όσων εποχούμενων περνούν έξω από το κτίριο της Κοινοβουλίου, ως ένδειξη της απαξίωσης του πολιτικού συστήματος.

Επίσης, εντύπωση, λέει, έκανε το γεγονός ότι οι συγκεντρωμένοι των πορειών που καταλήγουν έξω από τη Βουλή φωνάζουν τη λέξη «κλέφτες».

Κορίτσια, ακόμα δεν έχετε δει τίποτις. Παρόλα αυτά ο απλός ο βιοπαλαιστής ο κλέφτης του κοινού ποινικού δικαίου δεν μας φταίει σε τίποτα για να τον ξεφτιλίζουμε έτσι. Δεν είναι σωστό να ταυτίζουμε τους κλέφτες με τους βουλευτές. Θα πρότεινα λοιπόν, άμα τη συναντήσει μας με βουλευτή, ούτε κλέφτη να τον φωνάξουμε, ούτε απατεώνα, ούτε επίορκο, ούτε καν λαμόγιο, λέξη που με εκνευρίζει αφάνταστα. Παρακαλώ λοιπόν το φιλοθεάμον κοινό, όταν συναντά βουλευτή στον δρόμο να κράζει δυνατά, «ΒΟΥΛΕΥΤΗΗΗΗΗΣ, ΒΟΥ-ΛΕΥ-ΤΗΗΗΗΗΣΣΣΣ» δείχνοντας το υποκείμενο της αγανάκτησης με τον δείκτη του δεξιού χεριού. Στην περίπτωση που η τύχη τα φέρει να συναντηθείτε με υπουργό, μπορείτε να κράξετε ΥΠΟΥΡΓΟΟΟΟΣΣΣ. Αν είναι πρώην υπουργός, τότε να κράξετε ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΟΟΣΣΣ κ.ο.κ.

Με αυτό τον τρόπο δεν κινδυνεύετε να μαζέψετε μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμιση. Ούτε από το υποκείμενο της αγανάκτησης ούτε (και κυρίως) από τους κλέφτες του κοινού ποινικού δικαίου οι οποίοι βλέπουν το μόχθο τους και τον ιδρώτα της αγωνίας τους κατά τη διάρρηξη να κατασυκοφαντούνται.

Στη φωτογραφία δέσαμε τον σκύλο με τα λουκάνικα: ΒΟΥΛΕΥΤΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣ που ορκίζονται σε ΜΕΓΑΛΟΠΑΠΑΔΕΕΕΕΣΣΣΣ!!!


Για επιστροφή στην κεντρική σελίδα της υποκειμενικής ενημέρωσης πατήστε εδώ.

6 σχόλια:

Yannis Zabetakis είπε...

οκ λοιπόν
και εγώ θα φωνάζω από εδώ και μπρος...

επιστήμονας του ΙΓΜΕΕΕΕ


ΟΕΟ

O Σχολιαστής είπε...

Μην περιμένεις καμιά μεγάλη γκέλα πάντως: Όσοι είναι στο ΙΓΜΕ ίσως να μην θεωρούν τον εαυτό τους επιστήμονα και όσοι δεν είναι στο ΙΓΜΕ δεν ξέρουν ΤΙ είναι το ΙΓΜΕ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ευελπιστούμε δηλαδή να κάνουμε την λέξη "βουλευτής" συνώνυμο του κλέφτη;

Ιδου, λοιπόν μια πολλή καλή ιδέα!
Φαντάζομαι την αντίδραση του Βουλευτή στο άκουσμα της ιδιότητάς του από τα στόματα περαστικών..

O Σχολιαστής είπε...

@fidelio:
Δεν ευελπιστώ. Απελπισία είναι...

Ανώνυμος είπε...

Εγώ, όμως, είδα προχθές στο (έρημο ακόμα -ήταν πρωί, οι πουτάνες βγαίνουν αργότερα), Κολωνάκι, τον Γιάννο Παπαντωνίου να κατεβαίνει από μια μερσεντές με οδηγό. Εκτός από την κυβερνητική θητεία του που πληρώνουμε και θα πληρώνουμε, θυμήθηκα επίσης με το που αντίκρυσα την φάτσα του, πως παράτησε την πρώην γυναίκα του αφού της έφαγε τα λεφτά, και πως όταν εκείνη πέθανε (ήταν άρρωστη), ο τύπος δεν έκανε τον κόπο να πάει καν στην κηδεία της. Έτσι, γύρισα και του είπα "Μ' αρέσει που έχετε το θράσος να κυκλοφορείτε στον δρόμο". Η γνωστή απ' την τηλεόραση φωνή μου απάντησε εκνευρισμένα:"Όπως και εσείς, κυρία μου". "Μα εγώ δεν έχω κλέψει κανέναν", απάντησα και απομακρύνθηκα. Κάτι φώναζε από πίσω μου, αλλά δεν τάκουσα.
Ειρήνη

O Σχολιαστής είπε...

Ειρήνη, αυτά που λες δεν μπορούσα παρά να τα κάνω νέα ανάρτηση. Από εμένα ένα μεγάλο, πολύ μεγάλο μπράβο.