Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009

Στραβελάκης εναντίον Σύμπαντος


Άστραπτε και βρόνταγε ο Στραβελάκης στο μέγκα τσάνελε όλο το σαββατοκύριακο. Έχουμε πληροφορίες ότι στο τάδε σημείο υπήρχαν 4 αστυνομικοί σε περιπολία και δεν επενέβησαν. Στο άλλο σημείο υπήρχαν αστυνομικοί με πολιτικά και δεν επενέβησαν. Υπάρχουν τόσοι αστυνομικοί που φυλάνε πρεσβείες και πολιτικά γραφεία στο Κολωνάκι και δεν επενέβησαν.

Δηλαδή ρε αρχικοπανίδη, τι ήθελες να κάνουν; Να τραβήξουν τα πιστόλια και να το παίξουν καουμπόιδες; Εισαι τόσο χαζός που δεν αντιλαμβάνεσαι ότι τέσσερις εδώ, κόντρα σε είκοσι με σφυριά και τσεκούρια, και άλλοι δυο σκόρπιοι παρακάτω, αν εμφανίζονταν και προσπαθούσαν να σταματήσουν τους βανδαλισμούς θα αναγκάζονταν να πυροβολήσουν, σίγουρα στον αέρα και ενδεχομένως και στο ψαχνό;

Και τότε θα έβγαινες και θα έλεγες ότι η αστυνομία, αντί να «επιδείξει ψυχραιμία και να αφήσει την κατάσταση να εκτονωθεί» (έτσι θα το έλεγες), πυροβόλησε για άλλη μια φορά στο ψαχνό και σαν αποτέλεσμα σήμερα καίγεται η Αθήνα. Γιατί, όλοι σας αντιλαμβάνεστε, ότι αν γινόταν κάτι τέτοιο η Αθήνα θα καιγόταν ακόμη.

Τι θα έπρεπε να κάνει η αστυνομία; Ειλικρινά δεν ξέρω, δεν έχω τις γνώσεις να ξέρω, ποιος είμαι εγώ για να ξέρω, Δημοσιογράφος; Άσε που πιστεύω ότι αυτό το ερώτημα είναι παραπλανητικό και βγαίνει στον αέρα επειδή τα πράγματα έχουν πλέον γίνει επείγοντα. Το σωστό ερώτημα είναι τι κάνουμε σαν κοινωνία, πόσο δίκαιοι είμαστε στην κατανομή του πλούτου, πόσο προγραμματισμένοι στην εκπαίδευση, πόσο φίλοι με το περιβάλλον κ.λπ. κ.λπ.

Τι κάναμε, δηλαδή, γενικά όλα αυτά τα χρόνια για να δημιουργήσουμε μια κοινωνία που δεν θα αντιδρά με νευρώσεις. Τίποτα, είναι η απάντηση και πλέον έχουμε φτάσει στο επείγον σημείο να αναρωτιόμαστε όλοι μαζί τι κάνει η Αστυνομία…

Κάποιοι μάλιστα αναρωτιούνται με περισσή υστερία. Γαμώ το κερατό σου Στράβελε λαϊκιστή, δεν φταίμε εμείς αν σου έχουν πηδήξει τα Σαββατοκύριακα και σε έχουν βάλει να λες τις ειδήσεις σε μέρες που συνήθως δεν γίνεται τίποτα. Αίμα θέλει ο Στράβελος στο μέγκα και σπέρμα όλοι στο Σταρ. Ω ποία ποιότις!

Ταιριάζει επίσης με τα παραπάνω: Το ασυνείδητο της κοινωνίας

Για επιστροφή στην κεντρική σελίδα της υποκειμενικής ενημέρωσης πατήστε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: