Δευτέρα 27 Απριλίου 2009

Επιτυχής η πειραματική εφαρμογή του νέου BlueTooth 3.0 στο Ελληνικό Δημόσιο


Στις 21 Απριλίου έκανε το εμπορικό της ντεμπούτο ή νέα έκδοση (τρίτη) bluetooth. Πρόκειται για το Bluetooth 3.0

Σύμφωνα με ασφαλείς, εκ του αποτελέσματος, πληροφορίες, το νέο πρωτόκολλο δοκιμάστηκε ήδη πειραματικά από το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης και η δοκιμή στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία. Συγκεκριμένα, με τη χρήση του νέου πρωτοκόλλου στο Υ.ΕΘ.Α κατάφεραν ανάμεσα στις συνεντεύξεις και στην ανακοίνωση αποτελεσμάτων 55 προσλήψεων ειδικών επιστημόνων, να μεσολαβήσουν μόνο τέσσερις ημέρες, η μία εκ των οποίων ήτο Κυριακή!

Η χρήση του νέου πρωτοκόλλου αναμένεται να διαδοθεί ευρύτατα, τουλάχιστον μέχρι τις Ευροεκλογές του Ιουνίου, στο Ελληνικό Δημόσιο. Συγκεκριμένα, η κυβερνητική επιτροπή αποφάσισε η χρησιμοποίηση της τεχνολογίας ΜπλεΔόντι (Blue Tooth) να δοκιμαστεί και σε άλλα Υπουργεία με στόχο την ανανέωση του ανθρώπινου δυναμικού που υπηρετεί σε αυτά με συγγενείς και φίλους προκειμένου αυτά να καταστούν φιλικότερα.

Ασφαλείς, επίσης, πληροφορίες αναφέρουν ότι αντίστοιχη τεχνολογία εξελίσσεται και στα γραφεία της οδού Ιπποκράτους, μετά την μετακόμιση από τη Χαριλάου Τρικούπη. Μόνο που εκεί δεν θα ανακοινώσουν προεκλογικό αριθμό συσκευών όπως είχε ανακοινώσει το 2004 ο Βύρωνας ότι θα γινόταν διάθεση 10.000 συσκευών παλαιάς τεχνολογίας... Πράγμα που τελικά έγινε και με το παραπάνω!

Διαβάστε επίσης:

2 σχόλια:

πρκλς είπε...

Σε παλιότερες εποχές, θα μιλάγαμε για
"Επιτυχή εφαρμογή του νέου BlueTooth 3.60 (τρεις κι εξήντα) στο Ελληνικό Δημόσιο",
εννοώντας ότι οι εφαρμοστές θα παίρνουν τρεις κι εξήντα.

Απορώ λοιπόν, αν είναι ή δεν είναι καλό το ότι τώρα μιλάμε για εφαρμογή του νέου BlueTooth 3.0,
(που συνειρμικώς μας παραπέμπει στο ότι ίσως οι εν λόγω εφαρμοσίες θα μας κοστίσουν λιγότερο - υπάρχει και η φράση "πάρτε τρία και βλέπουμε"...)
:-)

O Σχολιαστής είπε...

Αγαπητέ Περίκαλλε φοβούμαι ότι έχεις τα δίκια σου όσον αφορά το «πάρτε τρία». Μόνο που μου φαίνεται η φράση απευθύνεται σε δημόσιους και ιδιώτες, συμπούρμπουλους...

Πάντως με το τρεις και εξήντα που θύμισες το παλαιό σύνθημα «τρεις και εξήντα παίρνετε και τον κόσμο δέρνετε»