Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2009

Ο Γαλαξίας και το Νέο Κυβερνητικό Σχήμα


Ο Γαλαξίας μας είναι μεγαλύτερος απ’ ότι πιστεύαμε αλλά, όπως πάντα πιστεύαμε σε λίγα (δισεκατομμύρια) χρόνια θα συγκρουστεί με τον Γαλαξία που εμείς στη Γη ονομάζουμε Ανδρομέδα.

Ύστερα από την ανωτέρω αποκάλυψη:
Ο Υπουργός Εσωτερικών Και Άλλων κύριος Πάκης Παυλόπουλος ανακοίνωσε την πρόσληψη νέων ειδικών και συνοριακών φρουρών για τη φύλαξη του παραπανίσιου χώρου που προέκυψε από τις ανακαλύψεις των αστρονόμων.
Ο αδυσώπητος τιμωρός κάθε εγχώριου καρτέλ στη Χώρα, Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Παπαθανασίου, ανακοίνωσε φοροαπαλλαγές για όσους θα κατοικίσουν στις νέες παραμεθόριες περιοχές.
Η αέναα χαρούμενη Υπουργός Εξωτερικών ζήτησε την παραμονή της στο εν λόγω Υπουργείο προκειμένου να μπορέσει να προσφέρει στη χώρα (αλλά και στον Πλανήτη) τις Υπηρεσίες της αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις που θα προκύψουν από πιθανούς νέους γείτονες.
Ο μπουζουκόβιος Υπουργός Μεταφορών ανακοίνωσε την αύξηση των εισιτηρίων των τραίνων καθώς κρίθηκε επιτακτική η ανάγκη για επέκταση του δικτύου με νέες υπερσύγχρονες γραμμές, εφάμιλλες των Ευρωπαϊκών της δεκαετίας του ’70.
Ο κουφός Υπουργός ΠΕΧΩΔΕ αποφάσισε να σταματήσουν τα έργα στην Εθνική Οδό Κορίνθου Πατρών χωρίς όμως ο ανάδοχος που είχε επιλεγεί να σταματήσει να εισπράττει διόδια από τον έτοιμο δρόμο Αθηνών Θεσσαλονίκης. Τα πλεονάζοντα χρήματα από την εγκατάλειψη της Κορίνθου Πατρών θα διατεθούν για την εκπόνηση μελετών κατασκευής οδικού δικτύου στις νέες κτίσεις. Παράλληλα δόθηκε εντολή στο αρμόδιο τεχνικό τμήμα του Υπουργείου να βγει νέος αντισεισμικός κανονισμός με ακόμη περισσότερα σίδερα και μπετά για να αντέξουν τα κτίρια την επικείμενη σύγκρουση με την Ανδρομέδα.
Ο κ. Χατζηγάκης, αστός και νομικός και Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων ανακοίνωσε καινοτόμο κοινοτικό πρόγραμμα για την Αγροτική Ανάπτυξη των νέων εκτάσεων, διευκρινίζοντας προς όλες τις κατευθύνσεις ότι δεν θα χαθεί ούτε ένα ευρώ.
Τέλος ο Υπουργός Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων προσπαθεί να μεσολαβήσει ανάμεσα στο Οικουμενικό Πατριαρχείο και στην Εκκλησία της Ελλάδος που ερίζουν για την ιερά καθοδήγηση των νέων χωρών που έχουν προκύψει.
Ο Προεδρεύων του Υπουργικού Συμβουλίου, Πρωθυπουργός κ. Κ. Καραμανλής συνεχάρη τα μέλη της Κυβέρνησης και αμέσως μετά τη λήξη της συνεδρίασης του συγκεκριμένου οργάνου δήλωσε τα συνήθη: «Η Ελλάδα με νέα και ισχυρή κυβερνητική σύνθεση είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει τις νέες προκλήσεις και η Κυβέρνηση δουλεύει πυρετωδώς προς αυτή την κατεύθυνση. Τα νέα μέτρα θα έχουν άμεση ισχύ προκειμένου να μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε όλες τις ευκαιρίες που ανοίγονται για τη χώρα. Ελληνίδες Έλληνες: Θέλω να είστε σίγουροι πως και σε αυτή, την κρίσιμη για τον Τόπο μας, καμπή θα τα καταφέρουμε να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων.»

Κλείνοντας, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο καλόγερος Εφραίμ δέχεται να ανταλλαγούν τεράστιες παραλιακές εκτάσεις – φιλέτο της μονής στο Άλφα του Κενταύρου με τη νήσο Μανχάταν της Νέας Υόρκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: