Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2009

Στήσαν τα κόκκαλα χορό!!!


Από την Ελευθεροτυπία: «Το ΠΑΣΟΚ θα πληρώσει στον Κ. Μητσοτάκη τα 100.000 ευρώ για να μη βγάλει σε πλειστηριασμό το πατρικό σπίτι του Κ. Λαλιώτη στα Δολιανά Αρκαδίας...
Πρωτοφανής η είδηση ένα κόμμα να καταβάλλει αποζημίωση σε έναν πρώην πρωθυπουργό. Όμως το ΠΑΣΟΚ οδηγήθηκε σε αυτή μετά την απόφαση του κ. Μητσοτάκη να βγάλει σε πλειστηριασμό το σπίτι σε εφαρμογή καταδικαστικής απόφασης του Κ. Λαλιώτη για την υπόθεση «Mayo», έπειτα από προσφυγή του. Το δικαστήριο είχε υποχρεώσει τον κ. Λαλιώτη να του καταβάλει αποζημίωση 100.000 ευρώ για συκοφαντική δυσφήμηση. Το ποσό των 20.000 είχε αποφασίσει το δικαστήριο να καταβάλει ο κ. Μητσοτάκης στον κ. Λαλιώτη.»

Ύστερα από όλα τα ανωτέρω, και μη τολμώντας να διαβάσω αυτά που ακολουθούσαν στο άρθρο, ως σχολιαστής οφείλω να πω τα εξής:

Ωλένες, κερκίδες, μηριαία, κνήμες και ινιακά,
βρεγματικά, σπονδύλια, ταρσοί, σαγόνια και πλευρά,
τρελό εστήσανε χορό και τρίζουν
και κάτω από των δέντρων τα κλαδιά
ολημερίς και ολονυχτίς τον γιο και εγγόνι βρίζουν!!

Τα κόκαλα θα πρέπει να έχουν ξεσηκώσει τον τόπο, εκεί στην είσοδο του πρώτου νεκροταφείου όπου υπάρχουν οι προσωρινές τελευταίες κατοικίες του πατέρα και του παππού (20 μέτρα διαφορά στο πλάι, μηδέν καθ’ ύψος) του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ, Γιώργου Παπανδρέου.

Και δεν τρίζουν μόνο επειδή το παιδί και εγγόνι θα πληρώσει τον Μητσοτάκη που τόσο λάτρεψαν και οι δυο τους. Τρίζουν μάλλον και επειδή αναγκάζονται να συμφωνήσουν με τον Άρχοντα του Σκότους.

Ότι τι; Ότι, τελικά, το παιδί δεν κάνει….

3 σχόλια:

Yannis Zabetakis είπε...

[εδώ πάει το σχόλιό μου!}

ες το κουτάκι

λίγο ακόμα κέντρισμα?

στο blog μου...

Κατά τα άλλα,λίγα τα λόγια σου για τον Πρόεδρο!

κοιτά μπροστά!
πολύ μπροστά!
γι'αυτό δεν τον καταλαβαίνουμε!

οεο

O Σχολιαστής είπε...

Ο πρόεδρος και ο γιος μου έχουν ένα κοινό. Περπατάνε με το βλέμα μπροστά και δεν βλέπουν τα εμπόδια που είναι μες στα πόδια τους. Και πέφτουν.

Μόνο που ο γιος μου είναι 15 μηνών...

O Σχολιαστής είπε...

Κάνει δεν κάνει, εμείς τον βγάλαμε...