Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2009

Ανασχηματισμός και αριθμητική!!!


"Κλείσιμο της ψαλίδας μεταξύ των δύο μεγάλων κομμάτων δείχνουν δύο νέες δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται στον Κερατιάτικο Τύπο, λίγα μόνο 24ωρα μετά τον ανασχηματισμό της Κυβέρνησης του Πανμέγιστου Πρωθυπουργού μας." Συγκεκριμένα μειώθηκε κατά δύο πόντους η διαφορά στη ψαλίδα των γκαλοπτζίδων κηπουρών που μας μετράνε και μας κλαδεύουν αναλόγως.

Αβίαστα συμπεράσματα:
Αφού η διαφορά μειώθηκε κατά δύο πόντους αυτό σημαίνει ότι ο ανασχηματισμός έπεισε έναν από κάθε εκατό νομάτους του εκλογικού σώματος, καθώς αυτός ο ένας φεύγοντας από το ΠΑΣΟΚ (Σκύλα) και πηγαίνοντας στη Νέα Δημοκρατία (Χάρυβδη) δημιούργησε αυτό το κλείσιμο της ψαλίδας.

Επομένως ο Πανμέγιστος, με την κίνηση που μηχανευόταν να κάνει τόσο καιρό και του τη χάλαγε ο Παπούλιας που δεν έβαζε κώλο κάτω να κάτσει στο Προεδρικό μέγαρο να του πάει τη λίστα με τους Υπουργούς ο Κωστάκης, κατάφερε να πείσει ένα μαλάκα σε κάθε εκατό ψηφοφόρους. Είναι λάθος όμως να πούμε ότι έπεισε «έναν μαλάκα και μισό» γιατί τότε η ψαλίδα θα είχε κλείσει κατά τρεις μονάδες κάτι το οποίο δεν επιβεβαιώνεται από τα γκάλοπ…

Σχεδόν Τελικό Συμπέρασμα: Μια παπάρα και μισή που είναι ο ανασχηματισμός, αν είχε καταφέρει να πείσει:
Α) έναν μαλάκα (κλείσιμο ψαλίδας κατά δύο μονάδες) και επιπλέον,
Β) έναν μαλάκα και μισό (κλείσιμο ψαλίδας κατά τρεις μονάδες)
τότε θα είχε εξαλείψει εντελώς τη διαφορά ανάμεσα στα δύο μεγάλα κόμματα και θα είχε κερδίσει τις εντυπώσεις.

Τελικό συμπέρασμα: Ο Καραμανλής δεν μπόρεσε να κερδίσει τις εντυπώσεις γιατί με τον ανασχηματισμό δεν κατάφερε να πείσει ούτε «έναν μαλάκα και μισό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: