Τετάρτη 22 Απριλίου 2009

Εν τω καφέ!!!


Σήμερα έχω πάρει μία μέρα άδεια. Πρέπει να κάνω σέρβις στο παπί. Όμως στο συνεργείο που βρίσκεται κοντά στη δουλειά, μου ζήτησαν για το σέρβις ένα δυαράκι που έχω στα Πατήσια. Οπότε είπα να έρθω στις παλιές γειτονιές για το σέρβις, στα παιδιά που τόσα χρόνια φρόντιζαν τη πάπια μου και που είναι κατά τι οικονομικότερα.

Στο πρόγραμμα ήταν οι δύο ώρες χρόνου που θα κόστιζε το σέρβις να αξιοποιηθούν για καφεδοποσία και μπλογκοφλυαρία χωρίς πίεση χρόνου, συζύγου και τέκνων. Για να βλέπετε αυτές τις γραμμές σημαίνει ότι το καφέ με μπρίζα ρεύματος στη Νέα Φιλαδέλφεια βρέθηκε. Βλέπετε καλοί και φτηνοί οι Acer αλλά η μπαταρία τους είναι το πρώτο πράγμα που τα φτύνει. Οπότε θέλουν μπρίζα. Μπρίζα και όχι πρίζα και ας υπογραμμίζει με κόκκινα κύματα όσο θέλει ο διορθωτής του office. Επίσης μόλις διαπίστωσα ότι στο καφέ που κάθισα έχουν και τζάμπα γουάμπα ασύρματη πρόσβαση στο εξωτικόν διαδίκτυον. Flocafe στη Ν. Φιλαδέλφεια, θα το έχω υπόψη μου. Ο κωδικός για το WiFi είναι 1234567890 και είσαι μέσα. Το τελευταίο το γράφω αν θέλει κανείς να κάτσει εις την παρακείμενη πλατεία και να μην τα χώσει στον Φλόκα και εις τους μετοχικούς του διαδόχους. Αν και με τα Flocafe δεν είμαι ιδιαίτερα φίλος, καθότι γενικά νιώθω μια απέχθεια προς τους σταυρούς και τις αλυσίδες, το συγκεκριμένο, το οποίο έχω την εντύπωση (αλλά δεν είμαι και σίγουρος) ότι έχει πάρει τη θέση του Δεληολάνη στη Νέα Φιλαδέλφεια, φτιάχνει ωραιότατον διπλό καπουτσίνο τον οποίον συνοδεύει με κρουασάν βουτύρου! Θένκς Φλο!

Διαβάστε επίσης εκ του ημερολογίου για Το μέντιουμ ή επιστρέψτε στην κεντρική σελίδα της υποκειμενικής ενημέρωσης .
Προσθήκη της 10 και 34 προ μεσημβρίας: Μόλις στο καφέ μπήκε και ο "Θα σε σώσω". Πρόκειται για λαχειοπώλη ο οποίος πουλάει λαχεία (πλεονασμός) φωνάζοντας "Θααα σε σώσω!" Ζώζει εις Νέαν Φιλαδέλφειαν και Νέαν Ιωνίαν!! Μου φαίνεται ότι μου έχει λήψει η παλιά μου γειτονιά...
Προσθήκη της 10 και 41 προ μεσημβρίας: Κοιτάζω γύρω μου και το καφέ είναι σχεδόν γεμάτο. Στο καφέ μπήκε μια μεσήλιξ με λαπιτόπι. Αισθάνομαι λιγότερο ψώνιο!

2 σχόλια:

Yannis Zabetakis είπε...

καιρός να μετακομίσεις λοιπόν!

άσε τις μαλακίες στου γκύζη!

κι έλα πίσω στην ΚαταΚόκκινη Νέα Φιλαδέλφεια!

φιλιά από Ρεούζι!

O Σχολιαστής είπε...

Μωρέ, με όλα αυτά που ακούω λέω να έρθω καλύτερα στο Ρεούζι!